pátek 25. května 2012

VÍKEND V BRAZÍLII

Včera mě filip dostal, až jsem z něj měl trochu nerv. Natřel jsem podlahu a píšou tam, že se na to nemá chodit minimálně 72hodin. N. mě ještě cvičila, že je zima, tak i třeba 6dní a oni tam vlezou hned druhý den ?!, bych je zastřelil na místě. Navíc filda trochu pajdá a tahá jednu nohu za sebou tak si dokážete představit co se dělo. Navíc si tam zkoušel dveře, co dovezli posledně někde z bazaru a trochu to tam poškrábal. To bylo něco pro mě :-), schoval jsem barvu a do té doby co to nebude hotový to rozhodně natírat nebudu. Pochopil jsem , že n. nemá prachy a šla mě požádat abych zaplatil zase dopředu. A navíc se začíná zúžovat rozsah prací na minimum. Takže mám o čem přemýšlet, jestli koupím materiál a odečteme si to z nájmu, respektive by jí asi nic nezbylo, nebo to budem muset natáhnout. Protože chci natřít podlahy i vdalších dvou místnostech a také snížit strop, což nyní je od n. tak, že to bude někdy až bude mít prachy.
Navíc tu byla dcera s vnučkou a šly si pro prachy, který n.nemá, takže odešly bez pořízení. Do toho ze mě filda vytáhl dvacku, protože tu n.nebyla a že mi to zaplatí až n. prachy dá, nebo až budu platit že zaplatím o 25míň. Je to tu zajímavě rozehraný....
Každopádně se to tu začíná trochu více rýsovat a je nyní každá práce, vidět více a více. Na víkend mám prácičku s repasováním těch dveří do jednoho pokoje(do koupelny zatím nejsou) a tak mám o prácičku vystaráno. Ještě že neprší alespoň je veseleji, když to slunce svítí. Nyní je teplota tak mezi 22-27 stupni a to sluníčko má sílu. Takže věci ven na šňůru .... a dokonce dneska fouká trochu větřík, tak občas zavítá i krz barák a větrám a větrám jak blázen.
Takže víkend, zase pracovní a hezky se to pomalu rýsuje, nebyla by to však Brazílie, kdyby zde nebyly ty klacky pod nohama. Tak hol nezbyde nic jiného než je sebrat a cestu si uklidit.

2 komentáře:

  1. ja sem nejak definitivne presedlal na kalhoty a tenisky, dostal sem chripku... a to chodim po favele skoro porad pesky. I kdyz cas od casu si chci uzit pekelnou jizdu na motorce :D mate tam taky mototaxi za dva realy?

    OdpovědětVymazat
  2. Jo zima se blíží, mototaxi tady máme na hlavní, ale ještě jsem ho nezkoušel.Ani nevím kolik za to chtěj :-) Pro mě ty motorky jsou trochu malé a když bych mu sedl do zadu tak by to ani nerozjel :-), kecám, možná :-). U nás dneska fouká větřík a dokonce to foukne i do baráku ,občas, tak hurá. Poslední dobou je venku hezky, je to příjemné, vysouším věci a balím zpět do vakuboxu. Tam to snad újmě nepřijde. Vždycky když tu ale foukalo tak pršelo tak se uvidí... Jinak já si teď půjčuji hodně kolo od fildy, tak jezdím do vsi nakole :-), hlavně pro ty igelitky z marketu

    OdpovědětVymazat

zase anonym... no fuj