středa 30. května 2012

COBRA V AUTĚ - FILIP NA STROMĚ


Tak jsem zase už více jak 12hodin bez internetu, včera jsem měl už 2výpadky, tak nevím, zda mi to mladej vytáhnul, páč jsem poslední dobou dost stahoval J.(hudbu, programy, filmy) nebo co se dějě, zjistít jakmile n. otevře dveře.   
Mám dveře, hurá ! jsou to shrnovačky a přijdou do koupelny, to se dá přežít, jsou fungl nové a budu si je raději instalovat sám. Filipa k tomu nepustím J, Včera tu lezl po stromech a česal mandarinky a dost je prořezával, když jsem ho viděl jak stojí na větvy, kterou pod sebou řeže, tak mi trnulo, ono jen  když si představíte, když chlapík kterýmu je 80+ leze na strom,  tak klobouk dolů opravdu smekám páč si myslím, že takový věk mě mine.
No koncovky jsou tu takový zvláštní a tak byl kabel malinko povystrčenej, vypadá to že se asi uklízelo.
Takže už mi to jede. J
fotka není moc kvalitní asi jsem měl něco na objektivu

Teď za mnou přiběhla n. ať vemu pilu , je tady na zahradě asi 70cm cobra. Tak jsem se jí snažil zabít, ale Seznam okolo ní běhal jak pominutej a ona vlezla pod auto a do auta n. Tak n.volala hasiče je to docela sranda no. Děti musí domů jo jo. Budu to celé sledovat. To je tedy pěkné nadělení.

6 komentářů:

  1. Teď se hádá n. s filipem páč filip je aktivní a chce zabít kobru a n. volala hasiče asi před 45minutama a ty nikde :-). Je sranda to poslouchat, kdy filda by jí chtěl zavraždit a n. se bojí o auto asi :-) páč jí budem ít někde v motoru nebo někde jinde :-), každopádně bych nechtěl mít cobru v autě. Takže sledujeme vývoj dál

    OdpovědětVymazat
  2. hehe :D brazilska story... Jeste do toho chybi velke repraky a lidi co se kazdy bavi o necem jinem, stekajici psi a polonahe prdelate baby :)

    OdpovědětVymazat
  3. dorazili bombeiros, fotky mám hurá. Chvilku tu pobíhali, nastartovali auto trochu ho protůrovali popojeli s ním a co se stalo ? nic. Cobra záhadně zmizela :-) a tak tu je nyní nebezpečno páč cobra je cobra. doufám že mě kousne v noci po peřinou. Seznam je ale dobrej hlídač fakt, že jo

    OdpovědětVymazat
  4. Dělal jsem si prdel a jdu si tak na terasu a je tam mrška a jak se zvedala a to bych nevěřil :-), chtěl jsem na ní hodit kýbl a pochlubit se úlovkem, jenže se to nepovedlo, vlezla do díry na odpad co je připravenej asi pro pračku(vedle tý valchy) je to díra jen krz zeď a tady to nějak neřeší no a teče, tedy teklo by to kdybych mě pračku rovnou do divočiny na hada no a já ji chytnul za ocas no a pak jsem jí pustil páč jsem si jako řekl v tý rychlosti, že vlastně jde domů do lesa tak co se s ní jako prát. Jinak bych jí držel asi do těď :-) takže cobra je doma a v noci nepřijde doufám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No čím dál,tím líp.Už ti tam snad chybí jen puma nebo něco podobnýho.Tak jak to tu pročítám ty se opravdu nenudíš.Ať ti pak N. vystaví certifikáty na všechna řemesla co tam děláš a budeš mít vystaráno.Blíží se kvapem dovča tak přemejlim kam vyrazit, no Brasil to jistě nebude. Ještě si chvíli počkám s jakými poznatky přijdeš. Tak doufám,že to svý bydlení dojedeš brzy, a pak budeš psát o dalších poznatcích třeba jestli je tam šance sehnat krátkodobou brigošku.

    OdpovědětVymazat
  6. No máš pravdu nenudím se tu to určitě ne, pořád je co dělat někdy víc, někdy míň (tím myslím tý manuální práce tady na domečku) Jinak pokud je člověk trochu manuálně zručnej tak si tu vystačí, včera jsem natahoval jednu zeď v koupelce a na to že jsem to dělal poprvé tak jsem to zmáknul , řekl bych líp než filip. Jde o cit a hlavně se snažit nestresovat. Dnes budu natahovat další zeď a pomalu se to rýsuje a začínají zde být obyvatelné čisté místnustky. Brasil je na doolenou dobrá, myslím si že je to zajímavá země, záleží co od dovolené čekáš, jestli válení se na pláži, nebo poznání, nebo obojí :-).

    OdpovědětVymazat

zase anonym... no fuj