středa 27. června 2012

PENÍZE - DNES UŽ BEZ DLUHŮ NEBUDOU

Dneska se to rozseklo a musím říct, že jsem nechal propadnout zpáteční letenku do Evropy, měl jsem zpáteční samozřejmě a při zjišťování přebukování třeba na další 3měsíce dozadu bych platil skoro jako za zpáteční letenku z Brasil do Vídně, Prahy, nebo tam někam poblíž, takže mé rozhodnutí bylo a je tu zůstat a tímto se to jakoby definitivně stvrzuje. Není cesty zpět.

Je to další odevzdání se této zemi, je to pokora, je to další krok, který zatím nemá cíl, je to opuštění ideálního hroutící se ho evropského světa, kde se za nedlouho přihodí něco co už tam mělo být dávno. Dneska jsem četl články o španělsku a začínají se dostávat věci na povrch o kterých se dřív jen mluvilo potichu. Je to nezvratitelné a je to tu, to co má nastat se neustále prodlužuje a nerozumím tomu proč se tak děje.  Většina z nás je zaslepená mediálním oblakem a neumí si udělat vlastní obrázek, věříme tomu, čemu chtějí abychom věřili. Taky jsem se dočetl, že bych mohl mít důchod kolem 6500Kč,(bráno z v průměru samozřejmě), ale už ani tomu nevěřím, protože jednak, je to dlouhá doba a mezitím se systém zřejmě neodvratitelně zhroutí a druhak není čas se spoléhat na stát, že se postará o své ovečky a ten kdo tomu pořád věří, na to dojede. A jsem si jist, že to tak bude. Tento systém se neosvědčil a my to nechceme pořád přijmout. Ničíme samy sebe a jen se pasujeme do rolí ovcí systému, kteří jsou neustále elektrickými šoky usměrňovány tam kam je třeba.
No dost bylo mudrování a zde máte link na jeden zajímavej dokument a určitě ho doporučuji všem.

Minimálně vám rozšíří obzory o tom co jsou peníze a jak se vytváří a přiznej te si to, že jste to nevěděli. Upozorňuji na fakt, že dokument, je z roku 2006(takže před krizí) a je zřejmé že dnes je ten poměr už zase někde jinde obrázek si udělejte sami 

                                                      klikni  TADY JE

Žádné komentáře:

Okomentovat

zase anonym... no fuj