pondělí 29. října 2012

PRISEL MI BALIK :D

Minulou nedeli jsem napsal predchozi post  a hned v pondeli jsem mel dobrou zpravu, kterou si zatim necham pro sebe a v utery mi prisel prvni balik no tak super kdyz jsem to rozbalil tak jsem se valel smichy po podlaze nekolik minut... jak mi to prislo vtipny... ale zase prozradit nemuzu coz je skoda.
Kazdopadne jede dalsi balik jede lodi ten co letel trval 8dni a lodi to ma byt do 3tydnu tak jsem zvedavej:-). Protoze tech baliku pujde do konce roku vic coz je dobre pac mi tu temer vsecko obleceni zplesnivelo a to co vydrzelo tak norma znicila v pracce a tak je cas kdy se zacne nakupovat za brazilsky vydelany realy zarizeni do domu....  a musim pak taky trochu zafinišovat  pac z normy uz asi vic nedostanu tak tam neco budu muset dotlacit aby se to dalo jakože uzavrit.

Nedele je docela zvlastni den pac se v restauraci kde pracuju vyhazujou zbytky(protoze je v pondeli zavreno tak aby se to nezkazilo do utery) a sam to proste nesnim ani kdybych byl velkej otesanek na druhou stranu je to skoda to jen tak vyhodit kdyz jdu po copacabane a lezi tu v ulicich bezdaci prikriti krabicemi tak jsem si vymyslel takovej malej experiment a nadeluju jim jidlo, jednak jak rikam vyhodit to mi pripada skoda tak to vyhazuju primo k nim. Pác po ceste jich par potkam tak mam prazdnou igelitku hned. Nekdo kouka a nic nerekne, nekdo podekuje a ty vyrazy v ocich bych vam pral videt. Nekdo se treba ani neotoci a chrape si dal a tak to tam do rana treba nevydrzi no .... ale tak co s tim ne. Stejne jim tim na 99% nepomůzu... ale treba se nekdo zvedne a pujde neco delat co ja vim... kazdopadne bych chtel pristi tyden pokracovat kdyz bude z ceho.Jinak je na dennim poradku ze do restauracky prijde nejakej cernej kluk, ci holka kojici mimi a zadaj o kus jidla, ale to maj smulu no takto to nejde....

No a zatim co u vas snezi tady se dost otepluje a je znat na turistech a zaplnovani mesta ze bude alta temporada :D.
Taky me tu uz dostali no je tu takovej obchod se stavebninama co se tvari jako obi ze 10x v rio nebo tak nejak a vydavaj ruzny propagacni materialy a to je prdel, zde je cena napr 94,90 a prijdes do obchodu a oni to tam vubec nemaj, ze prej jenom v Barre a v dasim obchode to maj ale za 99,90 a nakonec zjistis, že se to tvaři jako celek ale každej ten obchod v každý ctvrti ma nekdo jinej a jestli to je nejaký zvlastni druh brazilske fransizy ? Kazdopadne jsou to zazitky nakupovat neco co tam bylo pred tydnem a dojedes a ono neni a bude za 14dni :D tak jedes proste jinam no co jinýho ti zbyde no.

Kazdopadne vybaveni budu kupovat pres net a tak jsem zvedavej jak to bude probihat :D...
Vybaveni chci uz nakupovat z penez vydelanejch tady... takze se pojede postupne...

Jo koupil jsem si zabky a super nic se nezmenilo, proste me ta vec vadi mezi prstama a tak jsem si rikal, ze to jako vydrzim, ale po dvou dnech kdyz to mam rozedreny do krve si myslim,ze to necham odpocinout pac nohy potrebuju aby me tu drzely.( uz tak me z luzka nehtu u palce vytika nejaká sracka a tak kazdej den dezinfikuju a desinfikuju co to da no) Kazdopadne to pujdu asi brzo konecne vycachat do more.

Natoceni jizdy busem budu muset sednout za ridice, protoze to jinak asi nepujde ...
Jinak prace dost a porad si to uzivam i kdyz si tu fakt nekteri klepou na celo a je pravda ze jsem to na dnesek se spankem prehnal a 3hodiny je fakt malo. Pak jsem v tý kuchyni hledal praci abych tam neusnul, ale je to tim vzduchem jak jsem vypadl ven tak to stejne nejde spat no ... ale tech 5-6hodin je optimalni a nemyslete si nekdy se podari i vic... no v tom buse se mi to nepodarilo zatim asi jsem na to malo unavenej ale je to asi dobry to dat pac jak to hazi a telo je ve spanku uvolneny myslim ze tem co se to podari tak maj masaz na odblokovani patere atd... za cenu jizdneho.




Žádné komentáře:

Okomentovat

zase anonym... no fuj