středa 9. května 2012

KDYŽ SE PODAŘÍ .....

Jak to tak bývá, když se něco podaří další věc je o to těžší, zabrzdí tě a ty se s tím musíš prát. Takže se mi přihodilo to, že mi můj PC háže klacky pod nohy. Je to proto, že jsem uživatel a asi se o něj blbě starám. Takže mi nechce naskočit ani jeden script při prohlížeči ?! Peru se s tím už nějakou tu hodinu a zkusil jsem obnovení systému týden na zad. A tak čekám na výsledek a mezi tím píšu z mrňouse co tu mám sebou. No ještě že jsem si ho vzal :-) I když mám pocit, že se to nesmí jako vozit vícero elektroniky :-) Ale toho mrňouska jsem měl schovanýho v krosně.
Trvá to docela dlouho celé to obnovení a tak (ne)trpělivě čekám na výsledek....

3 komentáře:

  1. Tak se snad podařilo a zatím to jede:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle veci tam odchazeji mnohem rychleji. Resp hardware odchazi rychleji. A pokud se nekdo domniva, ze HW je digitalni zalezitost, tj. bud funguje nebo ne a nic mezi tim, tak to uz proste nezeru. Pocitac se s dobou pouzivani proste zasekava cim dal vic a jen softem to neni.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám starý PC. Vyčistil, odviroval, pomazlil, přemlouval vrátil instalačně o týden zpět a jede zatím dobře po zbytek dne. Jinak tomu prdlajs rozumím, ale vím, že tak 3roky a dost (z mých zkušeností) tedy záleží jak na něm seš zavěšenej(denně) zpomaluje se to zpomaluje a pak pecka a je to konečná.
    Tady proběhla holt taková údržba, kterou jsem mohl jako laik poskytnout. V noci tu začíná být kosa, takže n. asi nekecela a bude tu u nás v horách v zimě kolem 6stupňů. Musím koupit teplou deku :-)

    OdpovědětVymazat

zase anonym... no fuj