neděle 5. srpna 2012

KLIKA MI OTVÍRÁ DALŠÍ DVEŘE BRAZÍLIE

Tak posledně jsem vyfotil to co mě čeká vyklidit, no a tak jsem se do toho ve čtvrtek pustil a dnes to slavnostně dokončil k obrazu svému, strávil jsem na tom 6hodin denně tedy 18celkem a výsledek vidíte na fotkách. Zítra ještě dočistím ty schody od mechu a bude uklizeno :-).
Celkem to hodilo 60koleček bordelu,  ale s krásnou černou hlínou"humus" která tady jen tak není. Odvozil jsem to na druhý konec zahrady pod kopec a bylo by dobrý to překátrovat " proházet"krz pletivo a bylo by výživná půda na záhon:-). Dále to bylo několik cest se strouchnivělým dřevem plným různých živočichů na zdejší ohen.Přeskládal jsem si pár tun materiálu a viděl žvířectvo co jsem nikdy neviděl, třeba něco jako pavouk, ale barevnej a tělo do kosoúhelníku :-), Tak jsem rád že jsem to tu uklidil páč to bylo dost nebezpečný a bůhví kam tu děti jsou schopný všude vlést.   Jen mě prostě udivuje že jim je to jedno a ten bordel tam tolerovali, podle mě to nikdo neuklízel od té doby co to jakoby zakonzervovali po brazilsku. No vyplatilo by se to dodělat páč nahoře je dalších pár místnůstek na rozloze asi 12*8m pod střechou + to co je odkryté je 10*4m. 
stavbaonline468.gif


 


 tady to rádoby okénko z "robotských hlav jak jsem tomu říkal jako 5letej je větrání, za tím normálně žijou místní:-)

 tady maj alepson sít :-), ale aby si za oknem uklidili moc je to netankuje


schody musím očistit od mechu a dalších rostlin
do této místnosti jsem narval některý stavební materiál a bylo toho dost 
Na farmě je práce dost a doufám, že příští týden půjdu už malovat za kačky, paní co si mě tu měla vyzvednout volala a přeložila to na příští týden a pan doktor se tu pro mě stavit tak uvidíme. Mezitím budu makat tady at to odsejpá, N. mě pěkně předzásobyla prací tak se opravdu nenudím. Koupila materiál a tak je to super jen aby bylo dobrý počasí protože hlásí, že tu bude zítra a pozítří zase pršet. Uvidíme.  Potřebuju rozchodit malej počítač jenže když už ho nastartuju tak mi nejdou asi 4písmenka a mám ho zaheslovanej. takže budu muset asi poprosit normu a půjčit si od ní klávesnici co má doma a tam to napojit na notas a snad to půjde. Pak heslo zrušit asi páč nevím kolik půjde písmenek sakra :-)
Jinak jsme se bavili posledně na jednom foru, jak je to s banánovníkem a pro mě bylo zjištění, že  banánovník bypadá ve vnitř takto, na seknutí mačetou jde palma dolů , je to plný vody, no tak snad budeme brzo sklízet :-) to je není čerstvej řez.

Chce to dobrou kliku  co otevře další možnosti  ... tady je česká klikárna



3 komentáře:

  1. Honzo pokud budeš psát pořád to stejný tak se vysiluješ zbytečně, páč se to tu ani nevyskytne.
    Vymyslíš-li něco jinýho má šanci se to tu objevit.

    OdpovědětVymazat
  2. koukam,ze chytas stale za lepsi a lepsi kliku,pekne to tam rozjizdis............hodne stesticka

    OdpovědětVymazat
  3. Jo začíná se to hejbat, jen neusnout na vařínech. Jinak díky :-)

    OdpovědětVymazat

zase anonym... no fuj