pátek 18. ledna 2013

VANOCE S NORMOU

Jak jsem jiz psal Norma nas pozvala na Vanoce k nim, slavili to v baraku kterej chteji prodat a podle me ho budou prodavat asi tak pristich 5let, pac cena je dosti vysoka.

Sli jsme tam samozrejme jen proto ze si pro nas ve 23.15 prisla a tak jsme tu chvilku obetovali a aspon jsme o zazitek bohatsi :D. Rodina Normy z nejakych duvodu nebyla kompletni a B. synovec Normy samozrejme stravil  vanocni vecer ne v rodinnem kruhu, ale  klidu s kamosema na netu ve hracske slasti.

Darky si na Feliz Natal v Brazilii rozdavaji v noci z 24.12.na 25.12. uderem pulnoci se zacne rozbalovat. Na stole bylo pohosteni, kdo co donesl a Svetobeznice urcite vsechny ta jidla co tam byla popíse... Co nas do jiste miry vykolejilo byl,o ze jsme se ocitli v pulnocnim kruhu, kde odrikavali modlitbu asi 3minuty ve smyslu at jsme zdravy boze, at mame praci, penize a stastny a lehky zivot bez utrpeni atd...amen...rekl bych brazilska klasika vykoupeni odpustku.  No po modlibicce jsme pobyli par minut a sli jsme dom... to ze jsme si za hodinku se stejnyma lidma podali asi 10x ruku a placali po ramenou je taky tipicky brazilske, ale coz, poznat to jak se co tady deje a proniknout hloubeji do mistni kultury asi patri k zivotu zde.

Zde jsme poznal jaka je Norma mimo jine modelka, nechala se fotit u bazenu a na terase a pozice jak...
kazdopadne si omylem vzali fotak Svetobeznice a za chvilku jsme meli pres 50fotek pozujici Normy. V nasledujicich par dnech zalostne nalehala at ji fotky poslemem mailem, ze je musi rozeslat po pribuznych atd... tak me to rozesmalo.

Svetobeznice se tu aklimatizuje vyborne a komunikuje se sousedy, kteri ji davaji lekce portugalstiny... pokazde kdyz se vratim domu me povida zazitky ze dne co si skym povidala... to ja jsme si moc sousedu nevsimal a jen je pozdravil nic vic zadna druzba :-) ovsem u me je to typicke... nejsem spolecenskej :-).

Baliky ktere leti jsou tu do 8mi dnu zaim v pohode, ale seklo se nam nejak zasilatelstvi po lodi jede to uz 4mesice a ni :-(, budem se muset zacit zajimat kde jsou, takze prace na nekolik dni(hodin). Navic je sranda v prenesenem slova smyslu ze na nasem novem stroji uz nejde pismenko "C" tak nevim jestli tady nejsou nejaky skritkove a nedelaj si z nas prdel :-) pac po 28 dnech prestalo fungovat :-(.

No a dalsi post o de mne(svetobeznice neco napise uz brzo typuji) bude o vyjednavani s N. na dalsi rok najmu bude to vesele... a pro koho se jeste uvidi, treba se budem stehovat :-)...

PS: nedavno jsme jeli busem a v uvedenem miste si to ridic daval s jednou rukou, druhou se drzel tyce, aby se udrzel na sedace :-) jizda byla brzo rano a cas kterej jede 1:30(40) zkratil na 1:06...






3 komentáře:

  1. narez :D
    musim se pochlubit... dneska tady na hotelu hostime jednu rusku a ta place jak je brazilie shit, ze by tady nikdy nesla bydlet a ze me nechape :D
    neverili byste jak jsou lidi vystresovani, ze na neco musi cekat ve fronte. Nebo sme ji teda poslali do luxusni restaurace at si teda spravi chut a ona se s krikem vratila, ze se tam ji na ulici hnedka vedle odpadku.
    Az mi ji bylo lito chudery

    OdpovědětVymazat
  2. No jeste ze nejela autobusem :-), kterej jezdi kazdou hodinu a ridic se zrovna na tvoji zastavce rozhodne nezastavit :-(.
    Kazdopadne z tech par vet je cejtit ze se ruska asi do brazil znova nepodiva...

    OdpovědětVymazat
  3. at si radsi zustane v te jejich Rassiji a neleze ven za hranice, kdyz je vsechno takovej shit :)

    OdpovědětVymazat

zase anonym... no fuj