pondělí 24. prosince 2012

FELIZ NATAL - VANOCE V BRAZILII A STEVIE WONDER NA COPACABANE

Tak a je to tu ... uz par dni ma Svetobeznik u sebe Svetobeznici a male Svetobeznicatka :-) po 258 dnech se podarilo, aby byla rodinka pohromade a je to fakt docela fajn pac me to donutilo po 258 dnech poridit i postele :-).(Pro zvedavce, mezi radky, tak jsem to vzdrzel a jde jen o hlavu, jak si to clovek srovna me se to podarilo a muzu rict, ze chvilkama to bylo dost o te hlave :-) ).  Hned  druhej den po prijezdu jsem je nechal svemu osudu a jsou hozeni do Brazilie rovnejma nohama. Mozna ze Svetobeznice tu bude za par dni prispivat uz kvuli JANU STERNOVI, ktereho timto zdravim, pac mi tu spamuje zase posledni dobou, cas od casu jeho zalostne vykriky do sveta, bude to trochu zmena.

Zejtra je na Copacabane koncert Stevieho Wondera tak asi pujdem. Jinak jizda busem je pro ne turisticka atrakce a je fakt potreba vyjet nekam dal nez po centru, pak to ma vetsi grady.Vcera jsem je dovedl na Copacabanu s tim ze jsem musel letet do prace a nechal je na pospas osudu s malou navigaci mezi konverzaci a zvladli to celkem na jednicku nasli i moji praci, kde si na me pockali a dali jsme si segedin s partickou mladejch krasnejch lidi :-),  pak jsme se byli podivat na ten stromek na lagune o kterym jsem tu nedavno psal.

Tak a pribeh pokracuje ...








9 komentářů:

  1. tak to GL bejku, konecne ses dockal, mam radost za tebe :)

    OdpovědětVymazat
  2. jo a jeste sem zapomel dodat, ze az budou hlasit z brazilie zemetreseni, tak ja budu vedet o co go, a zemetreseni to nebude :D ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Dockali jsem se :-), zemetreseni bylo a predevcirem byly dost velke vlny :-).To vis 2299 ted mozna bude pro tebe vic fotek :-) pac Svetobeznice rada a moc foti...
    Jsem rad ze se jim tu libi, je tu toziz klid a do mesta hodina a pul busem " atrakci " z ktere byli v prvni chvilce dost vydesene... kdyz jsme si sedli do zadu na petku aby jsme se vesli a skakali jsem asi 30cm na kazdym retarderu :-). Je neuveritelny jak se ten dum za tech par dni zmenil :-)... vcera jsme byli pozvany na oslavu vanoc k N. do toho baraku co prodavaj a asi o tom napisem celej post jak to tu funguje, respektive co jsme zazili a videli :-)u N.

    OdpovědětVymazat
  4. To je hodně hezký, že tam teď máš celou rodinu... ale píš víc postů ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Morde fakt, ale fakt makam :D... postu bude doufam vic, kdyz tu mam ty pomocniky. S odrenejma usima stiham cist to u tebe a ztracim se v tech komentarich... mam ale novej stroj a tak je to impuls zase se trosku zaobirat vic internetem :-)...
    Samozrejme je to dost zajimavy co s clovekem udela samota... bydlel jsem v baraku s holejma stenama a ted kdyby jsi to videl :-)...je tu hnedle znat zenska ruka, proste clovek si vytvari jake si pohodlicko i kdyz na evropske pomery je to furt chajda v 50letech :-).po deviti mesicich jsem byl v bazenu a dokonce i na plazi s nohama v mori :-)

    OdpovědětVymazat
  6. pak dej vedet, jak je na tom mala s tvoji ucitelkou pt :) jo a mas PM s odpovedi na novy rok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cus 2299 dikes :-) ucitelka pt je na prazdninach tak se uvidi az dorazi :-)

      Vymazat
  7. Chlape, čtu tvůj blog už dlouho, fandim ti, a přeju zasloužené chvíle oddychu!
    Dalai

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak te tu vitam Dalai mezi nami. Hele clovek je strasne linej tvor a pro me je to zase zmena bejt s rodinkou pohromade... po pravde je to tezsi nez bejt vlkem samotarem, ale nektere ty chvile nic nenahradi :-). Mam uzasnou zenskou, ktera je pro me vsim co si muzu prat, partak jak se patri :-).

      Vymazat

zase anonym... no fuj