pátek 22. června 2012

VYLET DO PARA PRES FOZ

Tak mi to zacalo dobre, po 3,5 hodinach  jsem dorazil na nadrazi a jsem tu s 1,5 predstihem abych zjistil, ze si muzu koupit listek az na zitra, pac panovi pred de mnou prodali poslednich xy listku, no je patek tak je asi vetsi frmol. Chtel jsem si listek koupit pres net, ale neslo to pac mi to neslo zaplatit z karty, asi proto ze to neni kreditni :D. Takze domu nejedu protoze bych se sem rano pravdepodobne nedostal vcas a tak tu proste zustanu pres noc v tom riu, nekde na ulici, to se jeste uvidi casu je dost. Cesta na nadrazi trvala dele pac je to dalsi kus cesty od nas asi 60km busem asi 80km s jednim prestupem a dojitim na bus, tzn ze jsem vyrazel v 9:00 a bus mel odjizdet, tedy odjizdi beze mne ve 13:30. No nekdy se to proste tak stane a prihodi a nic se neda delat. Tak tu sedim na nadrazi v kavarne a pisu na blog. Takze do Paraguyae dorazim v nedeli a zpet az v pondeli vecer pokud vse pujde jak ma. To bude pribeh z cesty jako vysitej.

4 komentáře:

  1. No ono tak zase uplne neni. Kouknul jsem se po nocnim Riu a pak stravil par hodin cekani na nadrazi. Ted cekam pro zmenu ve Foz az se rozedni pac jsem byl zastavenej jednim spolucestujicim, ze neni bezpecny se vzdalovat za tmy tak jsem poslechl a mazitim tu otevreli net. Absurdni je ze nas jelo z RIA 5 a na prvni zastavce pred SAO pristoupili dva pasazeri, takze nas tam bylo celkem 7. Navic je tady posun o dalsi hodku takze pul sedme a tma. Prvni bus zpet, do ktereho me doufam pusti jede ve 12 a tak bych to mel stihnout, kdyz tak jede dalsi v 18. Jeste musim zjistit proc to u jednz spolecnosti zpet stoji 150 a u druhy 215 pac to je trochu rozdil.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten bus za 150BRL jede z PARA a nevim jak je to z kontrolou, kazdopadne vim, ze letenka z PARA do RIA stoji 170BRL takze furt min nez bus za 224 co jsem ted platil a kontroloval mi pas i razitko a v poho tak uz jen ridic busu a cesta 22+3,5hod a jsem doma. Takze priste muzu z Para letet :-}. Az za par dni dorazim bude post z cesty

    OdpovědětVymazat
  3. 170 brl vs 150 mi prijde jako hrozne dobrej deal az teda na to mit papiry v cajku aby te na hranici pustili...

    OdpovědětVymazat
  4. Je to potřeba vyzkoušet, tak příště :-)

    OdpovědětVymazat

zase anonym... no fuj